Вісник Хустщини

Закарпатська область,
м.Хуст
Сьогодні:
Вівторок, 19 Березня
icon clock29.06.2022
icon eye840
Новини Спорт

Визначилися переможці та кращі гравці футбольного турніру “Кубок до Дня Конституції”

28-29 червня у Хусті на стадіоні “Карпати” проходив турнір з футболу серед юнаків та дівчат, присвячений Дню Конституції України.


У дитячо-юнацькому турнірі взяли участь 10 команд, а саме спортсмени 2012-2013 р.н. Серед дівчат за Кубок змагалися 3 команди футболісток 2007-2008 р.н.
Організаторами змагань виступили: ФК “Хуст”, ДЮСШ “Хуст-Нарцис” та Хустська асоціація футболу.
З перших хвилин турніру між командами зав’язалася напружена та яскрава гра. За словами голови Хустської асоціації футболу Ромео Буковецького, юні футболісти продемонстрували чудові результати. Кожен із гравців викладався на всі сто відсотків та намагався зробити все, аби стати лідером змагань.


Тож за підсумками фінальних матчів дитячо-юнацького турніру серед юнаків перемогу здобула команда “Бронька-Довге” (тренер В.Шуста), срібним призером стала команда ДЮСШ “Нарцис-Хуст”-1 (тренер Ю.Мовчан), “бронзу” виборола – ДЮСШ “ Нарцис-Хуст” -2 (тренер М.Буковецький), четверте місце посіла ДЮСШ Виноградів (тренер І.Білак).


Серед дівчат перемогу здобула команда СДЮШОР Ужгород (тренерка В.Рапа).

Друге місце посіли футболістки ДЮСШ “Хуст-Нарцис” (тренер В.Ізай).

Третє – СК “Верховиночка” Міжгір’я (тренер М.Василевський).


Приємну місію нагородження переможців та призерів здійснили Хустський міський голова Володимир Кащук, президент ФК “Хуст” Михайло Мадярчик та голова Хустської асоціації футболу Ромео Буковецький.


“Дякую організаторам турніру, тренерам, які навіть у такий непростий час невтомно передають свої вміння юному поколінню, нашим талановитим дітям, котрі люблять футбол і хочуть стати кращими. Впевнений, що кожен із учасників отримав чудовий досвід, бо футбол завжди об’єднує і нагадує, що на полі, як і в житті, важливі командний дух, підтримка й відповідальність за свої рішення. Вірю, що наші діти мають перспективу грати не тільки на теренах Закарпаття і України, але й за її межами, виступатимуть на європейських чемпіонатах на прославу рідної країни. Бажаю всім миру та перемоги. Слава Україні!”, – звернувся до присутніх міський голова Володимир Кащук.


Також суддівською колегією було відзначено найкращих гравців у різних номінаціях.
Так, кращим воротарем став Артем Василькун ДЮСШ Виноградів, кращим захисником – Артем Бобик ДЮСШ “ Нарцис-Хуст”-1, кращим бомбардиром – Володимир Смерека ДЮСШ “ Нарцис-Хуст” -2, кращий нападником – Іван Ракушинець “Бронька-Довге”.


Серед дівчат кращими гравчинями визнано Дарину Лукач ДЮСШ “Хуст-Нарцис”, Єлизавету Малаконову СК “Верховиночка” Міжгір`я. Кращими бомбардирками стали Карина Леспух СДЮШОР Ужгород та Андріана Лисих ДЮСШ “Хуст-Нарцис”.


Богдана КЛЕКНЕР.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.