Вісник Хустщини

Закарпатська область,
м.Хуст
Сьогодні:
Вівторок, 19 Березня
icon clock07.12.2021
icon eye412
Новини Цікаве

У Хустській СШ I-III ст.№3 відбувся День самоврядування

День самоврядування – особливий захід для кожного учня, адже це саме той день, коли можна відчути себе вчителем, заступником директора чи навіть директором. Цього року учні були переповнені приємним хвилюванням, адже розуміли: сьогодні все в школі залежить від них.


Якщо до цього дня хтось думав, що бути вчителем легко, то зараз усі учні впевнені в тому, яка неймовірна відповідальність лежить на сучасному вчителеві. І не дарма, адже всі уроки учні провели на високому рівні та неабияк показали свої вміння та підготовку.

«Сьогодні ми зрозуміли, як це важко одночасно й контролювати дисципліну в класі, й вміло подати матеріал уроку та зацікавити учнів. Не все було ідеально на сьогоднішніх уроках, проте всі учні дуже старалися і отримали справжнє задоволення від щирих дитячих емоцій», – поділився президент шкільного парламенту Гінцяк Станіслав, який виконував сьогодні обов‘язки директора школи.


Напередодні Дня місцевого самоврядування також відбулося відкрите засідання учнівського самоврядування, на якому найактивніші члени парламенту поділилися з усіма своїми ідеями щодо покращення дозвілля у школі.

Одним із важливих питань було встановлення «скриньки проблем», в яку кожен учень школи анонімно може вкинути записку з описанням проблеми, яка турбує його чи його однокласників. Проблеми в подальшому будуть обговорені на черговому засіданні учнівського самоврядування.

Ольга Панько, педагог-організатор.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.