Вісник Хустщини

Закарпатська область,
м.Хуст
Сьогодні:
П`ятниця, 29 Березня
icon clock03.08.2022
icon eye46
Новини

Робоча зустріч Хустського міського голови з першим заступником голови ОДА

Сьогодні, 3 серпня, перший заступник голови Закарпатської ОДА Мирослав Білецький з робочим візитом відвідав Хуст. Відтак в продуктивній та конструктивній атмосфері відбулася зустріч з міським головою Володимиром Кащуком. Адже обговорили ряд важливих питань, серед яких ті, що стосуються внутрішньо переміщених осіб.


Аби у новому навчальному році всі заклади освіти могли розпочати навчання у режимі офлайн, їх потрібно підготувати, а внутрішньо переміщеним особам, які там тимчасово ще проживають, надати інший прихисток. Володимир Кащук запевнив, що місцева влада та громада долучаються і всіляко допомагають людям, які постраждали від війни, у вирішенні житлового питання.

Нова хвиля, як це не прикро, стрімкого поширення ковіду очікується вже восени. Щодня кількість нових випадків зростає, а отже системі охорони здоров’я слід готуватися до ймовірного стрибка захворюваності. Тим більше, що Хустщина – частина регіону, де кількість хворих на коронавірус була найбільшою. Зважаючи на густоту населення, зростання кількості жителів району за рахунок ВПО, є підстави вважати, що в осінньо-зимовий період ця тенденція збережеться. Тому обговорили подальшу можливість реконструкції та дообладнання інфекційного відділення Хустської центральної лікарні ім.Віцинського О.П. та фінансування цього об’єкта з різних джерел, у тому числі і за рахунок місцевих бюджетів. Так пацієнти отримають якісні медичні послуги у комфортних умовах.
Крім того, через бойові дії чимало важливих проєктів «на паузі», зокрема й у сфері будівництва. Тому звернули увагу на те, що нині важливо їх захистити від руйнувань. Міський голова запевнив, що у казні достатньо коштів для цього.

Пресслужба Хустської міської ради.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.