Вісник Хустщини

Закарпатська область,
м.Хуст
Сьогодні:
Четвер, 28 Березня
icon clock19.01.2022
icon eye565
Новини Цікаве

Незмінний хіт українського театру “Вечори на хуторі” – на хустській сцені

16 січня в Закарпатському обласному театрі драми та комедії з великим успіхом та аншлагом відбулась прем’єра музичної комедії «Вечори на хуторі» (за мотивами повісті М. Гоголя «Ніч перед Різдвом»), режисерка-постановниця Олеся Чепелюк.


Легка, емоційна та містична музична комедія не залишила нікого з присутніх байдужими, адже сміх вибухав у глядацькій залі повсякчас.

У виставі задіяний повний склад акторської трупи театру, а також театральний оркестр. Між іншим, музичний матеріал, пісні та партитура створені спеціально для оркестру та акторів-вокалістів на основі маловідомих українських народних пісень, мотивів стародавніх колядок та щедрівок тощо.


Вистава подекуди відходила від класичного тексту, що, за задумом режисерки, доповнює класичне прочитання, а в дечому надає твору нового погляду та глибших сенсів.

Тож ми вітаємо колектив театру з чудовою прем’єрою та бажаємо їм і надалі приємно дивувати своїх шанувальників подібними виставами!

А вам, шановні читачі, рекомендуємо неодмінно відвідати виставу “Вечори на хуторі”, яка, запевняємо вас, ще надовго зберігатиме в душі приємні щемливі відчуття.

Переглянути виставу ще можна 23 січня о 18:00 год.

Коментарі
  1. Чудова постановка, молоді талановиті актори, музика оркестру і виконання творів поєдналося з нашим закарпатським гумором настільки гармонійно і легко що навіть діти дивилися класичний твір із захопленням!Браво!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.