Вісник Хустщини

Закарпатська область,
м.Хуст
Сьогодні:
Вівторок, 19 Березня
icon clock06.06.2022
icon eye752
Новини Цікаве

На радість дітям та на підтримку ЗСУ

Минулої неділі у Хустському центральному парку з нагоди Дня захисту дітей відбулася цікава та насичена програма. Головні організатори ГО “Велооб`єднання” та “Фойта” разом із партнерами підготували для малечі різноманітні майстер-класи, пізнавальні та корисні розваги, вікторини, призи та солодкі подарунки.

З великою любов`ю дітки створювали для захисників малюнки з побажаннями, які організатори обов’язково передадуть нашим воїнам.
“1 червня в Україні відзначали День захисту дітей. Цього року свято затьмарене війною. Однак у цей непростий для нас усіх час, час війни, хочеться хоч трохи підбадьорити людей, побачити усмішки та радість на обличчях дітей і, звичайно ж, подякувати нашим захисникам за мужність та героїзм”, - розповів ГО “Велооб
`єднання”, волонтер Андрій Козир.

З радістю долучилася до акції на підтримку ЗСУ і 7-річна Домініка Ференц. Спеціально для заходу дівчинка власноруч виготовила на продаж 19 патріотичних браслетів, які міг придбати кожен бажаючий за власно встановленою ціною. Усі зібрані кошти юна майстриня передала на потреби військових.

“Ми пишаємося нашими захисниками, дякуємо, що вони нас оберігають. Мені дуже хотілося хоч трохи віддячити їм за мужність, тому я намалювала багато малюнків зі словами підтримки й взялася плести браслети. Це найменше, що я можу зробити для наших воїнів”, - розповіла Домініка.

Протягом усієї програми з дітками спілкувалася чарівна ведуча Марія Радайкіна та займалися аніматори. Малеча на різних локаціях розмальовувала фігурки з гіпсу, змагалася у настільних іграх, співала улюблені “Ой, у лузі червона калина” та “Стефанію”.

“Ми дуже гарно провели час і отримали багато позитивних емоцій, яких нам так не вистачає сьогодні. Малеча має рости в мирі. Діти, як і ми, дорослі, мріють про мир. Тож велика подяка нашим захисникам, які боронять державу від російських загарбників, усім небайдужим, які роблять все для того, щоб наблизити нашу перемогу, щоб у дітей було гідне майбутнє у вільній та квітучій Україні”, - поділилася враженнями вимушена переселенка пані Надія, яка приїхала до Хуста із Харківської області.

P.S. ГО “Велооб`єднання” і “Фойта” висловлюють щиру вдячність за допомогу в організації та проведенні заходу всім партнерам та небайдужим хустянам, які роблять свої внески на підтримку ЗСУ.

Богдана КЛЕКНЕР.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.