Вісник Хустщини

Закарпатська область,
м.Хуст
Сьогодні:
Вівторок, 19 Березня
icon clock05.04.2022
icon eye64
Новини

Можеш допомогти та прихистити переселенця?

Ти: маєш кімнату, будиночок, який ти можеш безкоштовно надати тимчасовим переселенцям. Вони: тікають від авіаударів та боїв, де росія напала на нашу країну та знищує її.

Ми: сервіс “Допомагай” https://shelter.dopomagai.org на якому ти можеш розмістити житло, а вони його знайти. Сервіс розроблено командою волонтерів ІТ-спільноти разом з Міністерством розвитку громад та територій та з Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Як це працює: – Якщо в тебе є житло, ти можеш розмістити про це оголошення на сайті https://shelter.dopomagai.org, а той, хто шукає його, там знайде. – або зателефонувати за номером гарячої лінії 0(800)332238 (безкоштовно по Україні), якщо у тебе немає смартфону чи доступу до Інтернет, щоб розмістити оголошення чи знайти прихисток самостійно.

Переваги сервісу: – Оператори регулярно обдзвонюють оголошення, щоб перевірити стан їх актуальності. – Власники житла отримують смс-нагадування з проханням актуалізувати свої оголошення через веб-сайт або гарячу лінію. – В кожної зі сторін є можливість залишити відгук чи скаргу на власника чи переселенця, яку оператори кол-центру перевіряють вручну, що дозволяє уникнути неприємних ситуацій та заблокувати шахраїв. Якщо у вас є де прийняти тимчасових переселенців, які змушені були полишити свої домівки та евакуюватися, – додайте, будь ласка, своє оголошення за допомогою “Допомагай”

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.