Вісник Хустщини

Закарпатська область,
м.Хуст
Сьогодні:
Вівторок, 19 Березня
icon clock02.06.2022
icon eye73
Новини

Чоловік намагався вбити свою співмешканку

Слідчі Хустського районного відділу поліції Закарпатської області відкрили кримінальне провадження за фактом замаху на вбивство мешканки міста. Зловмисника, який причетний до злочину, затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

31 травня до поліції надійшло повідомлення від медиків про госпіталізацію до лікарні жінки з ножовим пораненням грудної клітки.

За викликом одразу виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої з’ясували особу потерпілої та попередні обставини події.

Відомо, що між 39-річною жителькою Хуста та її 35-річним співмешканцем за місцем їх проживання трапився побутовий конфлікт. У ході сварки чоловік схопив ножа та вдарив ним свою співмешканку у область грудної клітини.

Потерпілу з проникаючими ножовими пораненнями медики госпіталізували до лікарні, а її кривдника поліцейські затримали у порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

З місця події поліцейські вилучили знаряддя злочину, а саме ніж зі слідами крові.

За фактом замаху на вбивство слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Зловмиснику вже повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Про це інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.